Szerintetek ki az a magyar fronember, aki szívátültetésre vár?
Figyelt kérdés
Hallottam, de nem nyilatkozták, hogy ki? Kinek volt valami fülese, vagy tippje?:D2009. aug. 14. 13:33
1/7 e-ditta válasza:
Ne haragudj, de ez a magánügye, mi közöd hozzá?
2/7 anonim válasza:
Ha a magánügye, akkor miért keresi fel a sajtót és kerül névtelenül a címlapokra a sztorijával??
3/7 anonim válasza:
Sokszor nem az illető keresi meg a médiát, az les ki minden apró magánügyet (hol járt, mit ivott, miért volt orvosnál, kivel találkozott stb.)! Ez már szerintem a sajtó részéről néha inkább undorító, mint tájékoztató vagy érdekes!
4/7 anonim válasza:
Ez az illető SAJÁT MAGA kereste meg a sajtót, és ő maga mondta azt hogy "elmondom mi van de mondjátok el ki vagyok" szóval nem tudom sajnálni...
5/7 anonim válasza:
Szerintem Szolnoki Peti (Bon Bon) vagy Gangsta Zolee vagy Auguszt Bárió...
6/7 anonim válasza:
Cipő a Republic frontembere...de állítása szerint már nem annyira drasztikus a betegsége,hogy szükséges legyen a szívátültetés.
7/7 anonim válasza:
Igen, benne van az újságban mostmár. Felfújták az egészet. Nem kicsit. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!