Mi a véleményetek a hipnózisról?
A hipnózis egy gyógyítási eljárás, amely már sok betegen segített. Azt kell figyelembe venni, hogy a gyógyító tapasztalt legyen, hogy max. 3, szélsőséges esetben 5 kezelés legyen szükséges. Ha többkezelést ajánl, az már nem kóser, onnént futás.
További szempont, hogy megfizethető legyen.
Én biztos bevállalnám, de elsősorban a gyógyítónak kell téged vállania. Nem mindenkit vállal ilyen kezelésre.
A hipnózist méltatlanul mellőzik a gyógyító eljárásban. A múlt század első felének egyik legismertebb magyar orvosa a neurológus Völgyesi Ferenc szinte kizárólag hipnózissal kezelte a betegeit, több mint 60 ezret csinált.
Mit jelent, hogy bevállalni? Elmennék-e egy ilyen kezelésre? Naná, hogy el!
"Hipnózis azt jelenti, hogy elveszíted az önkontrollt magad felett. Én nem mennék e miatt bele"
Egyet értek!
Én is józanul és "ébren" akarom megoldani a bajaimat.
Nem káros, de nem való mindenkinek.
Én is az önkontroll kikapcsolása miatt nem vállalnám.
Rajtam segített, épp csak az életbe hoztak vissza vele. :O
Ugyanis majdnem dobbantottam erről a világról... :( kb 10 alkalommal voltam. És most már miden rendben.
Nem kuruzslóhoz kell menni!
Aki hülyeségnek tartja, próbálja ki előbb, s utána nyilatkozzon.
Amit ti írtok az a mesében van. Nem veszíted el az önkontrolod, akkor kelsz fel és mész ki amikor akarsz ha nem tetszik. Semmit nem tudnak "kiszedni" belőled, meg a "bugyidat sem tudják lehúzatni". Ne a harry potterből induljatok ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!