Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olyanról már hallottam, hogy...

Olyanról már hallottam, hogy cola függőség, de én coopos teától lettem függő?

Figyelt kérdés
általában olyan érzéssel iszom(amúgy zöldtea, 0,1%-os zöldtea kivonattal..), mintha valami mennyei mannát innék, a boltból kijőve néha nem birom ki hazáig, hogy ne igyak bele. ha nincs itthon, jó a víz, meg egyéb folyadék, de szabályosan aggaszt, hogy mennem kell venni. Most függő lettem? Még jó, hogy olcsó és nem hízlal...
2012. nov. 10. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Jobban jártál ezzel, mintha a cigire szoktál volna rá:D
2012. nov. 10. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes?
2012. nov. 10. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes, de kicsit érdekesnek tartom ezt magamban...vagy lehet a teában valami...viszont csak én veszem, ahogy látom miattam fogy el a polcról (mert hát ki más venne coopos zöldteát rendszeresen...szóval hogy lehet e benne valami szer,amitől esetleg többen ezt érzik, alig van esélye, hogy megtudjam :(
2012. nov. 10. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
a terhességet azért mondtam, mert anyukám hasonlóan viselkedett, mikor velem volt várandós, csak ő mákot evett coopos tea helyett :)
2012. nov. 11. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Maximum mentálisan lettél függő. Ez igazából csak annyi, hogy szereted, megveszed, azt iszod. Slussz. Nem drog. Hány éves vagy amúgy?
2012. nov. 17. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:

23

és tényleg kibirom, ha nincs itthon :)

2012. nov. 18. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!