Ha hideg vizet iszom, megfájdul a torkom. Hogyan tudnék hideg vizet inni torokfájás nélkül?
Figyelt kérdés
Most 21 éves vagyok, kiskoromban a legtöbbször langyos vizet kaptam, teát, hasonló meleg folyadékot, és mostanra, ha hideget iszom másnapra már fáj a torkom, nehézkes egy picit a nyelés és hasonlók. A mandulám még sosem volt begyulladva sem, sem semmilyen baja nem volt, ha ez számít valamit. Az összes barátom hűtőből iszik, néha még ilyen hidegebb napokon is és nekik semmi bajuk tőle, én már pár kortytól kiküszülök másnap, ez annyira frusztrál engem, kérlek titeket valaki tudna valamilyen megoldást erre, hogyan tudnék én is velük együtt inni hidegebb italokat? Köszönöm.2012. nov. 10. 02:05
11/11 anonim válasza:
Kedves 2-es válaszoló. Gondolom nem társasházban laksz, ahol percekig kell folyatni a csapot, mire iható hideg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!