Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak most hirtelen,...

Mit csináljak most hirtelen, hogy a torokfájás elmúljon? 15/L

Figyelt kérdés
jó oké mondjuk hirtelen nem hiszem, hogy elmúlna, de nem szeretném, hogy rosszabb legyen a helyzet. ittam egy bögre szoba hőmérsékletű teát, meleget nem tudtam, nem akartam ilyenkor hangoskodni a mikróval, anyáék alszanak.ettem pár kanál mézet, betakaróztam a gép előtt, és ettem egy almát. mit csinálhatnék még, amitől jobban leszek? amúgy sálakat másfél hete már hordok:)
2012. nov. 3. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Egyél fagyit. Ideiglenesen nagyon jó, kiveszi a torokfájást, de reggel valószínűleg úgy ébredsz, hogy még jobban fáj.

Nekem magától el szokott múlni, mindegy mit csinálok kb. ugyan annyi idő alatt múlik el mindig...

2012. nov. 3. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha idősebb lennél, akkor azt mondanám, hogy igyál pálinkát, de így semmit sem tudsz. Pálinka nagyon jó, mert ugyanazt csinálja mint a gyógyszertárban kapható szutykok csak sokkal hatásosabban. A tömény alkohol fertőtlenít, és vérbőséget okoz.
2012. nov. 3. 23:23
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgy sincsen itthon szerintem egyik se, de köszönöm, hogy segíteni akartatok!:)
2012. nov. 3. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
meleg sós vízzel öblögess és egyél piritóst fokhagymával. A legjobb baciölő
2012. nov. 4. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vágj össze hagymát apróra, tegyél rá mézet és citromlevet, keverd össze, hagyd egy kicsit állni, és edd meg! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. nov. 4. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:

tényleg, hiszen a sós vizes öblögetés! el is felejtettem, pedig régen a mamám mindig azt csináltatta velem :)

utolsó: köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!

és a többieknek is köszönöm :)

2012. nov. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!