Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha hideg vizet iszom, megfájdu...

Ha hideg vizet iszom, megfájdul a torkom. Hogyan tudnék hideg vizet inni torokfájás nélkül?

Figyelt kérdés
Most 21 éves vagyok, kiskoromban a legtöbbször langyos vizet kaptam, teát, hasonló meleg folyadékot, és mostanra, ha hideget iszom másnapra már fáj a torkom, nehézkes egy picit a nyelés és hasonlók. A mandulám még sosem volt begyulladva sem, sem semmilyen baja nem volt, ha ez számít valamit. Az összes barátom hűtőből iszik, néha még ilyen hidegebb napokon is és nekik semmi bajuk tőle, én már pár kortytól kiküszülök másnap, ez annyira frusztrál engem, kérlek titeket valaki tudna valamilyen megoldást erre, hogyan tudnék én is velük együtt inni hidegebb italokat? Köszönöm.

2012. nov. 10. 02:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy idő múlva hozzászokik a szervezeted, még ha eddig nem is azt ittál.
2012. nov. 10. 02:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne a hűtőből inni, az most menő? Vizet inni hűtőből? :D
2012. nov. 10. 04:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem bírom a hideget, azonnal megfájdul a torkom, így semmilyen italt nem teszek a hűtőbe, van akinek érzékenyebb a torka, ezt el kell fogadni.
2012. nov. 10. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Igyál forralt bort (vagy tejet).
2012. nov. 10. 07:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Lassan, kortyonként idd, és mielőtt lenyelnéd, tartsd egy kicsit a szádban.
2012. nov. 10. 07:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Szóval semmi esély rá, hogy úgy ihassak mint ők? :(
2012. nov. 10. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, és vetesd ki a torokmanduláidat. Utána meglátod, jobb lesz. F.
2012. nov. 11. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Másokat kell majmolni vagy a saját szervezetedhez kell alkalmazkodni? Elég buta ember az aki direkt hideg vízet iszik.Lesz annak még bőjtje!
2012. nov. 17. 23:12
 9/11 anonim válasza:
Már rég nincs mandulám, mégsem tudok hideg vizet inni következmény: torokfájás nélkül. De emiatt még sosem éreztem kevesebbnek magamat. Nem iszom hideget, és kész.
2012. nov. 17. 23:47
 10/11 anonim válasza:
100%
Nekem az a legújabb, hogy még a joghurtól is torokfájásom lessz, ha szeretnék enni minimum egy félórával előtte ki kell vennem a hütőből, mert ha nem teszem 2-3 napig garantált a torokfájás.
2021. márc. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!