Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy, azzal,...

Csak én vagyok úgy, azzal, hogy éjszaka élénkülök, föl?

Figyelt kérdés

Nappal nagyon unatkozok legszívesebben csak pihennék, este pedig nem bírok elaludni. Most nem arról van szó hogy nem fáradok ki, mert kiszoktam, szoktam segíteni a ház körül, stb...

De egyszerűen, este is unatkozok, de sokkal pörgősebb vagyok, netezek, tv-zek stb...

2009. aug. 13. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezzel én is ugyanígy vagyok :D:D

15/L

2009. aug. 13. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem te vagy vele egyedül.

Este kellene iskolába meg dolgozni járniXD

2009. aug. 13. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Este én is pörgősebb vagyok sokszor aludni se tudok...

kb 1 másfél órát kell néznem a plafont mire elaszom.

de édesanyám javasolt nekem citromfű teát nyugtató hatású lefekvés előtt szoktam inni egy bögrével szépen bekortyolom lassan,fél óra után alszok azóta.

sokszor altatót kellett beszednem szal nekem sokat segített próbáld ki bármelyik bioboltban betudod szerezni:)

2009. aug. 13. 12:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen gondom, délutántól kezdem elememben érezni magam. Ez nem is lenne baj, de reggelente olyan vagyok, mint a mosott sz. Mivel pici babám van, az alvásidőm időpontilag és hosszilag extrémen változik nap, mint nap, de este mindig élénkebb vagyok még akkor is, ha fizikailag már hulla vagyok.

Az unatkozás már más kérdés, a várótermi várakozásokon kívül (bár itt sem mindig) azt hiszem, még soha nem unatkoztam életemben.

2009. aug. 13. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős vagy. Ha sok energiád van este, tudod mit kell tenned :) Én is este élénkülök föl, amikor átesek a holt-ponton. Egy "kissé" úgy viselkedek, aki ivott. Szval pici nyelvbotlás, néha túl őszinteség és indokolatlan jókedv :D
2009. aug. 13. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi 14L vagyok :D
2009. aug. 13. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Szija, én is így vagyok vele! :D

Nem tudom mi lesz, megint vissza kell szoknom majd a koránkelésre suli miatt! Vicces lesz! xD

16/L

2009. aug. 14. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:

énis ilyen vagyok, bár én sokáig alszom, délig kb, és olyan 3-4 óra körül alszom el. hajnalban. nappal baromi unalmas, semmit nemlehet csinálni, énis csak mászkálok a lakásban, próbálom lekötni magam, mosok, takarítok, ilyesmik, csakhogy ne unatkozzak, majd amikor eljön az éjszaka, kb 11 óra, na akkor élénkülök fel.

ha korán kell kelni, akkorviszont mosott szar vagyok, mer elalszom 3-4kor, és kelek 7kor, hátaz vicces :D

2009. aug. 25. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyik lány barátom, ha nem tud aludni masztizik előtte, azt mondja utána könnyebben elalszik. :) De amúgy a kamaszoknál természetes, hogy estefelé élénkebbek, nem emlékszem már mi az élettani háttere, de így van.
2009. aug. 25. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,anyum szerint azért vagyok éjjeli bagoly mert éjjel születtem XD
2009. aug. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!