Mi lehet a bajom?
Tegnapelőtt tesi órán az osztálytársam rám esett, ezért bevertem a jobb oldalon az arcom. Nem lilult be,viszont az arccsontom nagyon fájt,és az ínyem,fogaim is azon az oldalt. Tegnap már úgy tűnt,mintha gyógyulgatna,kevésbé is fájt. Csakhogy egyszer viszketett az orrom mellet jobb oldalt... meg kellett vakarnom. És ekkor zsibbadást éreztem,(mintha elnyomtam volna egy eret?) .. Mi lehet a bajom? Meg vagyok rémülve! Kérlek segítsetek,sürgős!
Üdv.: Egy 13 éves kétségbe esett lány
mivel nem vagyok orvos és itt valoszinüleg kevés az esélye hogy lesz ezért NEM TUDOM! minden épeszü ember orvoshoz megy.
melyik válasz nyugtatna meg? ha jönne iylen is hogy óóó tuti érfalszakadésod van és be fog dagadnia fél fejed, vagy az hogy ne aggodj el fog mulni, mindkettö egy tipp amit hozzá nem értö emberek mondanak!és mindkettö felelötlenség.vagyis nem mert ha beijeszt valaki talán végre elmászol dokihoz,de ha meg alulértékelünk akkor meg lehet megdöglesz. ennyi....(nyilván nem csak tuloztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!