Komoly bajom lehet?
vagy 3 napja kezdődött, hogy reggel megittam egy kávét, és pár perc elteltével éreztem mintha fuldokolnék,vagy ez erős túlzás, inkább nehezebben vettem a levegőt, mély levegőt is hosszasabban tudtam venni, és éreztem, hogy a szívem néha mintha nagyobbat ugrana, vagy nem tudom mi lehetett az az érzés, de nagyon rossz volt, tudnátok nekem segíteni ebben, hogy menjek el orvoshoz, vagy normális ha a kávétól vannak ilyen tüneteim(korábban nem voltak)
előre is köszönöm nektek
és mire gondoltál közben? ... mik azok a megoldatlan problémák amik pszichésen terhelnek? ... pánik roham indul?
létezik a pszichikai légszomj ami olyan mint leírtad, aztán szívritmus zavar extrasystole
az érdekes az, hogy az én sok évtizeddel ezelőtti pánibetegségem is kávéval kezdődött, légszomjjal és közel 200(!)-as pulzussal ... aztán egy év volt míg legyűrtem, de azóta semmi ... ja, és összesűrűsödött magánéleti problémák motiválták
nekem is vannak most, nagyon sok a férjem családjával... de még is az mi amit te leírtál nekem? az mivel jár, és h gyűrted le?
köszönöm a válaszodat!
én azt még nem tapasztaltam
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!