Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Már fél éve időnként elkap egy ilyen gyengeség vagy micsoda amit a mellkasomban érzek. De tényleg csak egy pillanatig tartott. Voltam vele háziorvosnál, de azt mondta csak ilyen pszichés alapú. Májusban elhunyt édesapám rákban és kb akkortól kezdődtek ezek. Megmondom őszintén rengeteget gondolok arra, hogy nehogy én is ilyen beteg legyek és az orvos szerint emiatt jön ki az egész. De a dolog nem múlik, vagyis voltak olyan szakaszok amikor sokáig nem éreztem, de most megint előjött és ma például elég durván, szinte folyamatosan is éreztem. Nem igazán tudom semmihez se hasonlítani az érzést, olyasmi mintha a szívem kihagyna egy ütést, vagy mintha a levegő így hirtelen elszállna a tüdőmből. Egy pillanatra nagyon gyengének érzem magam. Mintha futottam volna vagy 5km-t. A tüdőmmel semmi gond, mert időközbe volt a tüdőgondozóba, mert egy nap légszomjam volt és abszolút nem találtak semmit. Ha valaki esetleg tapasztalt már ilyesmit vagy tudna valami tanácsot adni annak nagyon örülnék2012. nov. 5. 20:29
1/2 anonim válasza:
Hasonló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3621..
Neked is ugyanezeket tanácsolnám
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ remélem igazad van.
2012. nov. 6. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!