Gerincsérv vagy valamilyen más gerincprobléma?
Figyelt kérdés
Egy pár hónapja rámjön néha-néha, pár napig a fájdalom. A derekamnál fáj, s a fájdalom kisugárzik az ágyékomba, igaz ide ritkábban, de a lábamba sűrűbben, főleg a jobb lábamba, szinte végig. Néha-néha nyilall egyet, de legtöbbször csak így sajog. Először arra gondoltam, hogy vesekő lehet, mert majdnem egy éve volt vesekövem, az is hasonló tüneteket produkál. Utánanéztem a tüneteimnek és rábukkantam a gerincsérvre és több tünet is megegyezett. Tudom, hogy egy igaz orvos véleményen ad biztos támpontot, de hátha akad itt is olyan, aki tapasztalt már ilyet, vagy ismeretes az ilyen dolgokban. Előre is köszönöm a választ!2012. nov. 6. 19:05
1/2 anonim válasza:
El kellene menned az orvoshoz! Nemcsak a vesekő és a gerincbántalom okoz ilyen fájdalmakat hanem (nekem a vakbelem miatt)nőgyógyászati problémák is állhatnak a háttérben.
2/2 A kérdező kommentje:
Fiú létemre nem hiszem, hogy nőgyógyászati problémám lenne. :)
Köszönöm a választ!
2012. nov. 7. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!