Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van rajtam kivül olyan aki...

Van rajtam kivül olyan aki nem h nem szereti a zenét, de még idegesiti is?

Figyelt kérdés
A filmek alatt nem zavar, ha szol a rádio azt néha elfogadom háttérzajnak, de ha csak ugy szol a zene az sokszor idegesit, és magamtol soha nem hallgatok zenét. Már szinte minden stilust meghallgattam de egyiket se szeretem. Pedig zeneszerető családban élek, ennek ellenére nem igaz az h annyi zene megy a lakásban h attol utáltam volna meg. Van ezzel még valaki igy?
2009. aug. 12. 14:50
 1/6 anonim válasza:
szerintem tuti nincs, még a depressziós is hallgat zenét.Mindenki megtalálja a magának megfelelő dallamot,de elég fura hogy alig bírod elviselni... a zene megnevettett,elszomorít, elgondolkodtat. szerintem próbálj máshogy állni a zenéhez ne csak utálattal!
2009. aug. 12. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

A zenét nem utálom, de van más dolog, ami régebben nagyon zavart. Például, ha a nyakamba hullott a hajam.

Visszakérdezek, Téged zavar, hogy nem szereted a zenét? Ha nem és elfogadod magad így, akkor ne foglalkozz a dologgal egyáltalán. Ha azonban zavar (feltételezem, ezért tetted fel a kérdést), akkor el kell döntened, mit akarsz ezzel kezdeni? Akarsz-e ezen változtatni? Mit szeretnél: megszeretni a zenét, megszabadulni ettől a feszültségtől?

2009. aug. 12. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem. Magamtól a 20 évem alatt a két kezemen meg tudnám számolni, hányszor hallgattam csak úgy zenét.

És igen, engem sokszor idegesít, ha megy a zene.

Ha bárkinek elmondom, meglepődik nagyon. De ez van :) Engem nem zavar.

2009. aug. 12. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam ilyet. Tök fura, de sajnállak, mert nem tudod milyen élményekről maradsz le... De biztos megtalálod ezt az élményt a művészetek valamely más ágában: pl. tánc,színház...
2009. aug. 12. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Félreértettetek, engem egyáltalán nem zavar h nem szeretem a zenét, mert nem hiányzik. Csupán azért kérdeztem rá a dologra mert ahogy a 15:09-es válaszoló is irta, rám is mindig furán néznek h mi az h nem szeretem a zenét. Nálam valamiért ez nem alakult ki és egyszerüen csak kiváncsi voltam h másnál is van-e ilyen. Én is 20 éves vagyok és tényleg probálgattam a zenét és egyszerüen én boldog vagyok nélküle. Ja és egyébként nincsen semmi féle depressziom vagy hasonlo, boldogan élem az életemet. Várom a többi véleményt is :)
2009. aug. 12. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

15.09 vagyok

Nem kell sajnálni azt, aki nem szeret valamit.

Én szeretek horgolni, de nem mondom azt az embereknek, hogy sajnállak, hogy kimaradt ez az életedből, mert mennyi mindenről maradsz le. :) Ez ugyanaz.

Nekem van egy barátnőm, aki szintén nem szokott zenét hallgatni :P Szóval nem lehet ez annyira ritka mégsem. :)

2009. aug. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!