Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az LSD miért káros? Mit...

Az LSD miért káros? Mit rombol le bennem először? Hogyan tesz tönkre?

Figyelt kérdés
állítólag az lsd az csúnya rossz és illegális, ennek mi az oka? ha kipróbálom tönkreteszi az életemet?

2012. nov. 4. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
pszichózist okozhat, amit vannak akik az önmegismerésnek tartanak, de az az állapot is pszichotikus amúgy
2012. nov. 4. 13:13
 12/21 A kérdező kommentje:
hát ez baromira felcsigázott:OO szívesen kipróbálnám, de a leírtak alapján úgy érzem még nem vagyok elég érett az ilyen dologhoz (17 vagyok) szóval talán majd pár év múlva esetleg kipróbálom, ha már kicsit felnőttebb fejjel állok a dolgokhoz. köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 4. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Helyes! Pár évet mindenképp várj és ha ki is próbálod, légy nagyon elővigyázatos és felelőségteljes!
2012. nov. 4. 22:56
 14/21 Makifej professzor válasza:
100%
Meglepődve látom hogy születtek értelmes hozzászólások:) mindenestre ha szeretnéd kipróbálni akkor tényleg várj még, és csak közeli baráttokkal és legyen köztetek olyan aki már csinált ilyet, mert ő tudja hogy kell kezelni a tripet.
2012. nov. 21. 04:30
 15/21 gargamella ***** válasza:
100%

Én már nagyon sok fajta drogot kipróbáltam kivéve a dizájner drogokat..a fű az laza,nekem is voltak látomásaim,egész filmkockás pár órás állapot is előfordult.De az Lsd az más.De én imádom,bár meg kell mondanom érzékeny vagyok minden rezdülésre.Ez most nem azt jelenti hogy utazok mindig..pl egyszer egy évben egy egészet.És mégsem történt semmi bajom...

Csatlakoomegy előttem posztolóhoz,csak jóbarátokkal,inkább otthon,nyugalomban..de ez nem propaganda hogy milyen jó..csak megosztottam a tapasztalaim..remélem segített:)

2013. jan. 17. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan próbáld csak ki, de lehetőleg valami nyilvános hely vécéjében, mert onnan könnyebb kivinni a hullazsákot, mint lecibálni a negyedik emeletről, vagy még magasabbról, mert nem fér be a liftbe a tepsi.
2013. okt. 27. 19:43
 17/21 A kérdező kommentje:
utolsó hát te hülye vagy XDDDDDDDDDDD
2013. okt. 29. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem hülye vagyok, hanem hullaszállító, és tényleg nem fér be a liftbe a tepsi. Úgyhogy, csak a földszinten próbálkozz, légyszíves.
2013. okt. 30. 08:36
 19/21 A kérdező kommentje:
nem kell erőlködni még mindig nem vagy vicces:D inkább nevetséges.
2013. okt. 30. 22:11
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Én meg komolyan nem erőlködök, halál komolyan mondom, hogy nagyon sok hülyegyereket vittem hullazsákban, mert jó bulinak tartották, hogy egyszer kipróbálnak valamit, amiről nem tudják, hogy pont az, amit bevesz, éppen milyen gagyi laborban keletkezett. Gondold magad anyád helyébe, hogy mit kell neki majd átélni akkor, amikor a rendőrség hívja fel, hogy jöjjön ki azonosítani a halott gyerekét. Nem téged tesz tönkre, te csak elpusztulsz, csak azok mennek majd tönkre, akik eddig szerettek téged!
2013. nov. 2. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!