Forró zsír okozta égést hogyan tudom ellátni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 23:25
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a terület, és milyen fokú az égés. Mert ha mondjuk fél tenyérnyi a terület, akkor húzás be a kórházba sürgősen. Ismerősöm kb ekkora égéssel egy hétig volt a kórházban, szintén forró zsír miatt.
2/5 anonim válasza:
Amíg le nem megy a gyulladás, addig az első órában csak hidegvizes borogatás, a borogatásra mehet valami fagyott dolog is(borsó, vagy ami van), utána szabad esetleg valami kifejezetten égés elleni kenőcsöt rákenni, de nem tejfölt meg ilyen borzalmakat. Ha pedig súlyos(felhólyagosodik, vagy nagyon vörös) akkor irány a kórház.
3/5 anonim válasza:
Én múltkor-most nevetni fogtok,egy nagyon pici szalonna kockával égettem meg magam!
Meg akartam kostolni,erre be esett a cicimhez.
Elöször csak piros volt,nem foglalkoztam vele.
Este néztem,már hólyagos lett.
Aloe verát tettem rá,2 nap múlva már varrosodott a teteje.
4/5 A kérdező kommentje:
esetleg lókrémet szabad rá kenni?
2012. nov. 3. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!