Szerintetek hogy festenék 70 kilósan?
Más örülne, ha ennyi lenne, te meg még kövérebb akarsz lenni? Jól vagy? :))
Mellesleg bánni fogod. Az ember mindig könnyebben hízik mint fogy...
Láttam a duci lányokat a youtubeon mindent megehettek recektetheték a hájukat a hetvennél nem is álnék meg az összes ruhámat ki akaro hízni úszógumit óriási úszógumit akarok meg hullámzó hájas lábakat és a nadrágból kibugyanó hasat
Egyépként két hónapja 49 kg voltam de nem bántam meg szép feszes a pocakom föl tudom rakni az asztalra egy baj van csak fekve tudok gépezni mert ha ülöl a pocakom rácsúszik a billentyűzetre a sok fekvéstől meg tokám lett de nem érdekel már az egyik nadrágról lepatant a gomb ki buggyant a hasam az sem érdekelt büszke vagyok rá
de kis aranyos vagy hogy aki tényleg keményen küzd, hogy fogyjon, jól felhergeled
mégis mit gondolsz magadról? otthon fekszel valószínüleg 40 kilósan és egy almár rágcsálsz vacsorára, és itt gúnyolódsz
unatkozó kus csaj vagy, senki nem figyel rád, és jössz itt a hülyeségeiddel
1 hónap van a suliig hátra, ha annyira unatkozol, kezd átismételgetni a tananyagot, vagy segíts be anyukádnak nagytakarítani, főzni, mosni, jobban elfoglalnád magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!