Van még hálapénz? Ha igen mikor szokás adni?
Figyelt kérdés
Páromat nemsokára műtik sérvvel és nem tudjuk van-e még hálapénz, főleg, hogy mikor szokás adni. Műtét előtt vagy után?2012. okt. 31. 21:16
1/4 robogo32 válasza:
Hálapénz van és mindig is lesz. Ez teljes mértékben rátok van bízva hogy mennyit adtok ha akartok (amit megengedhettek). Az orvosnak így is úgyis meg kell csinálnia a dolgát, azért kapja a fizetését. Előre ne adjatok csakis utána (lesz majd rá alkalom), igazából akkor fog kiderülni hogy megérdemli-e!?
2/4 anonim válasza:
hálapénz mindig is lesz. tényleg tőletek függ mennyi, de jobb, ha előre adjátok oda. máshogy áll majd hozzá az orvos, és azért mégis jobb úgy elvégezni egy műtétet.
3/4 anonim válasza:
Ha akartok pénzt adni az orvosnak, akkor azt csak utólag fogadhatja el! Ha előre elfogadja, vagy ne adj' isten még kéri is, akkor az orvos bűncselekményt követ el. Július elseje óta ugyanis bűncselekménynek számít, ha az orvos előre kér, vagy fogad el pénzt bármilyen kezelésért!!!
4/4 anonim válasza:
én műtét után adtam.kétszer műtöttek vastagbéllel,aki az első műtétet végezte úgy volt hogy a másodikat is ő csinálja de a műtét napján elment szabadságra.csak akkor tudtam meg mikor vittek a műtőbe.hogyan kérted volna vissza a pénzt?harmadszor engem is sérvvel műtöttek akkor is műtét után adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!