Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még esélyem nőni?

Van még esélyem nőni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Kb. 14 éves korom óta tartom a magasságom, (max 2-3 centit nőhettem azóta), ami jelenleg 170 centiméter. Emellett még a kéz méretem illetve a talpam is nagyon kicsi, szinte nőies. Baromira szégyellem, pedig tudom így születtem, de akkor is. Ez a dolog nagyon elveszi az önbizalmamat, pl kezemet is mindig próbálom valahogy eldugni, pl zsebbe rakom, hogy ne lássák olyanok akikkel nem ápolok közelebbi kapcsolatot, bár sokszor azok elől is próbálom "eldugni" akiket már régóta ismerek.

Pajzsmirigy alul működésem van, amit 18 éves koromba vettek nálam észre, azóta ez kezelve van. Nem tudom, hogy ennek késői felismerése mennyire járulhatott hozzá az alacsony magasságomhoz.

van esetleg valami torna gyakorlat ami ebben segíthet rajtam? bár kétlem, de hátha.

2012. okt. 31. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:
a 170cm!!! AZ ÁTLAGOS MAGASSÁG FIÚKNÁL!!!!! TEHÁT NEM VAGY ALACSONY!SZERINTEM EHHEZ ARÁNYOSAK A KÉZ MÉRETED IS!NE LEGYÉL FLÚGOS!!!ÁTLAG EMBER VAGY!AMÚGY MÉG 21 ÉVES KORODIG NÖHETSZ,KOSÁRLABDA SEGIT 1-2cm-t
2012. okt. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!