Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szeretnék nőni kb 6-7 cm-t,...

Szeretnék nőni kb 6-7 cm-t, van még esélyem? (15/F)

Figyelt kérdés
173-174 cm vagyok, azt olvastam kb 20 éves korukig nőhetnek a férfiak. Jó lenne elérni a 180at, van még esélyem? Hogyan?
2009. szept. 8. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy fogsz még nőni hisz még fiatal vagy. Idő kérdése...
2009. szept. 8. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Én pl. 15 éves korom óta csak néhány cm-t nőttem, most már bőven elmúltam 20 és 172 cm vagyok. Egyébként így se vagy alacsony, a magyar ffiak átlagos magassága 170 és 180 cm közti. Az életben semmi hátrányod nem lehet már, most, h. elérted ezt a magasságot. Vannak világbajnok boxolóink, akik 160 cm körüliek, v. még annál is kisebbek. Pl. a Bedák Pál, aki épp' pár hete nyert egy meccset a TV-ben, csak 153 cm. Úgyh. abszolút ne aggódj a magasságod miatt.
2009. szept. 8. 16:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyi igazából, h sok lány kb akkora mint én, vagy nagyobbak pár cm-el, és így már alapból hátránnyal indulok. A kisebb csajok meg nem jönnek be vmiért, meg is értem a lányokat. (biztos vannak kivételek, de általában mondom)
2009. szept. 8. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
de mindegy nem fogom emiatt stresszelni, csak kérdeztem, köszi a válaszokat.
2009. szept. 8. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:
De jöhetnek még válaszok persze!!:)
2009. szept. 8. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én az előző válaszadó vagyok. Látszik, h. túl fiatal vagy még. Amelyik lány a magassásod miatt nem "tárgyal" veled, az egy hülye liba, és meg se érdemel. Már leírtam az előbb a véleményem, ezt tartom is. Ha 1 kicsit magasabb a lány, az nem gáz. Az már persze furin néz ki, ha 1 fejjel, de van, aki szerint az se számít, úgyh. emiatt tényleg ne görcsölj. Valószínűleg túl magasak azok a lányok, akik a környezetedben vannak, mert egyébként a legtöbb magyar nő olyan 160-170 cm közötti.
2009. szept. 10. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:

"Amelyik lány a magassásod miatt nem "tárgyal" veled, az egy hülye liba, és meg se érdemel."

Igen tudom, sablonduma(és mennyire igaz), csak pl itt forumon volt pár kérdés, és ott is írják, hogy nem kezdenek ki alacsonyabb pasival(20on évesek is). De nem csak ez a lényeg, alapból jobb lenne magasabbnak lenni, de mondjuk az az 5 cm nem a világvége:)

2009. szept. 10. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyi! Én továbbra is azt tudom mondani, amit eddig. A magasságon nem lehet változtatni. Ha nem nősz 1 cm-t se eztán, akkor azzal meg kell barátkoznod. Mást nem tehetsz, max. egész életedben ezen rágódsz, amit mindenki ki fog szúrni és akkor fognak cikizni, ha azt látják, h. nem fogadod el magad olyannak, amilyen vagy. Ugyanis az emberek olyanok, mint a farkasok, a vérszagra mennek. Azt kell tudatosítanod magadban, h. úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és akkor mások is így állnak hozzád. A lányokkal kapcsolatban is csak ismételni tudom magam. Szentem ép eszű lány nem mondja azt, h. ő nem kezdene alacsonyabb ffival, ha mégis, akkor biztos úgy érti, h. nagyon sokkal alacsonyabbal. De a te esetedben ez nehéz lenne és ezt csak egy olyan lány mondhatná, aki legalább 180 cm, olyan pedig nem olyan sok van Magyarországon, csak a kifutókon rohangálnak inkább, de még ott se mindegyik akkora. Egyébként a "problémád" jelentéktelenségét bizonyítja az is, h. az 1. válaszadón és rajtam kívül senki se válaszolt a kérdésedre, mert szinte mindenki tudja, h. igazából ez nem probléma. Úgyh. nyugodj meg barátom!
2009. szept. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!