Mivel tudnám enyhíteni a nyugtalanságom és a feszültségem?
Figyelt kérdés
Mindíg idegeskedek,nyugtalan vagyok..aggódok mindig..
ezek megvannak nálam:
túlzott elvárások magunkkal szemben, tökéletességre való törekvés
másoktól érkező kritikával szembeni túlérzékenység
csalódások
„kikapcsolásra” való képtelenség
hajlam az apróságok túlreagálására
Mit tegyek,hogy végre nyugodt legyek és ne stresszeljem magam?
2012. okt. 29. 16:25
1/5 anonim válasza:
Kérj szakembertől segítséget, mielőtt komolyabbra nem fordul az állapotod! Hidd el nem szégyen!
2/5 anonim válasza:
Első körben nyugtató teák, magnézium, macskagyökér tartalmú növényi nyugtatók, relaxáció, meditáció. Változtass kicsit az életritmusodon, bontsd meg a napi rutint, ismerj meg új embereket. Ha ezek sem segítenek, tényleg érdemes elbeszélgetned egy szakemberrel, de ha komolyan veszed, az előzők is rengeteget segíthetnek. Hogy érzed, van elég önbizalmad? Lehet, hogy ebből is fakadhatnak a problémáid.
3/5 anonim válasza:
macska gyökér tényleg jó, nekem bevált, de valóban változtatnod kell...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát kevés önbizalmam van
2012. okt. 30. 15:01
5/5 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy megpróbálkozhatsz az orbáncfű teával is, az nem csak nyugtat, de javítja is a hangulatot. Viszont ha fogamzásgátlót szedsz (nem tudom, hány éves vagy, fiú vagy, vagy lány, stb), nem szabad inni ezt a teát, minden egyéb esetben mehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!