Hogy vezethetném le a feszültségem?
2 év alatt nagyon sok rossz történt velem és kezd betelni a pohár, eddig mindent mosolyogva tűrtem..de már nem megy.
Megpróbáltam elmesélni másnak hátha úgy jobb lesz, de nem. Visszafordítani nem tudom. Mit csináljak? hogy vezessem le?
Valami nem költséges megoldás kéne! és minél több ötlet.
Az egyik, amit javaslok, az a sporttevékenység.
A küzdősport tényleg nem rossz ötlet, - nem szükséges magyarázatot fűznöm hozzá, mert tudod Te is, hogy hasznodra válik.
Lehetsz viszont olyan helyzetben is, hogy nem vagy eleresztve szabadidővel ÉS/VAGY pénzzel, - ekkor az első verzió kiesik.
Ott van viszont helyette a futás, - ami nem kerül pénzbe, és akkor végzed, amikor időt tudsz szakítani rá, - ráadásul nem is emészt fel nagyon jelentős időintervallumot a napodból.
Harmadik, amit ajánlhatok számodra, hogy keress magadnak szabadidős elfoglaltságokat, hobby-kat.
-Ha lekötöd a figyelmedet valamivel, - és még hasznos is, érdekel is ez a valami, - nem érsz rá azokon a dolgokon filozófálni, amelyek egyébként nap mint nap újból be-bevillannak az agyadba - és stresszhatást gyakorolnak Rád.
A negyedik, ami hasznos lehet még számodra a megoldásban, az az, hogy oda figyelsz arra a körülményre, hogy ne lehessél túlhajszolt.
A túlhajszoltság is stresszt okoz, - amely hosszútávon kikészíti az embert.
Az ötödik vonal az az, hogy orvoshoz mész, elmondod, hogy mit érzel, - ekkor beutal psychologiai szakvizsgálatra, ahol részletesen kifejtheted aggodalmaidat, érzéseidet, panaszaidat, azt, hogy mit tettél annak érdekében, hogy kilábalj ebből a helyzetből, és a végén még tanácsot is kaphatsz arra vonatkozóan, hogy "meg kell-e piszkálni valamit az énedben vagy sem". -Amennyiben igen, rendszeresen számot tudsz adni az állapotodról - a kontrollvizsgálatokon, - SENKI NEM FOG ERRE KÖTELEZNI, ez akkor ér véget, amikor az orvos úgy ítéli meg, hogy nincs teendője irányodban, vagy kéred, hogy hagyjátok abba.
Ezeket tudom ajánlani, - kérlek, gondold meg!
hangszer az jó ötlet bár attol nem szabadulsz fel.. majd csak sok év után ha tudsz is zenélni normálisan....
ami nekem segített ha majdnem felrobbantam......
futottam egy háztömböt... vagy futottam és sétáltam... hiddel marhajól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!