Milyen betegség előjele lehetnek a lila foltok?
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy ha kicsit erősebben hozzányomódik valamihez a karom vagy a combom nem sokkal később megjelenik egy lilás-pirosas folt. Attól függ, hogy mennyire nyomódik meg. Van, amikor éppen lilás-pirosas csak, van, amikor csak sárgásbarna folt jön ki, van, amikor tényleg lila folt jelenik meg. Arra is volt példa, hogy a karomról rugaszkodott el a macskám és ahonnan elugrott, elő is jött ez a folt. Aztán pár nap múlva elmúlik (2-3-4 nap).
Most is úgy néznek ki a karjaim, mintha vernének, de nem, csak egyszerűen volt valamilyen erőbehatás.
Találkozott valaki hasonlóval? Szerintetek ez valamilyen betegség előjele? Vagy mitől lehet?
Készülök dokihoz menni, hogy küldjön valahova el, mert eddig ez nem volt.
Egyébként 24 éves vagyok, semmi komoly betegségem nem volt és nincs is (legalábbis nem tudok róla).
Az is lehet, hogy valamiféle hiánybetegség, és érzékeny lett a bőröd, vékonyabb stb.
Más panaszod van? Ezt tuti az orvos is meg fogja kérdezni. Mert az is sokat számít, jár-e hozzá valami más furcsaság vagy akármi egyéb, kisebb dolog, amivel be lehet határolni. Na meg jó eséllyel elküld egy alapos vérvételre. Azért elég sok oka lehet ennek a foltosságnak, nem feltétlenül leukémia.
Tervbe vettem, hogy elmegyek dokihoz, csak meg kell várnom, hogy visszajöjjön. (a helyettes orvosban nem bízok meg).
Egyébként más tünetem nincs; nem vagyok fáradékony, nem fáj semmim stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!