Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hangulat ingadozás ellen mit...

Lencsilány14 kérdése:

Hangulat ingadozás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egyszer kicsattanó öröm és boldogság aztán hirtelen mint derültt égből a villámcsapás olyan lesujtó rossz érzés,bűntudat,sirhatnék fog el...pl:Reggel és egésznap boldog vagyok és amikor eljön az utolsó pár óra elfog hírtelen ez az érzés és haza felé még sírni is szoktam,ienkor megsem szólalok.De ez szokott teljesen máshogy is lenni reggel rossz kedv anp közepén jó aztán megint roszz..Mit lehet tenni,hogy meggátoljuk?

14 lány

2012. okt. 25. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyeles aszpirin.
2012. okt. 25. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
egy pszichiáter biztos azt mondaná hogy bipoláris vagy, de szerintem van valami bánatod, és reggel pozitívan állsz a naphoz, estére pedig elcsüggedsz, mert nem jutottál előbbre a problémáddal. Esetleg otthon van probléma
2012. okt. 25. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek a depresszió tünetei.

Mindenképpen mentálisan kellene fejlesztened magad, pozitív társaságba járni, ne hagyd, hogy lehúzzanak a híradók, hülye műsorok, keress hobbit, célokat stb.

És olyan barátaiddal legyél többet, akik nem panaszkodnak folyton, hanem lendületesek, vidámak, tele vannak álmokkal, célokkal.

Lehet, hogy egy kis vitaminpótlás sem árt, a C-vitamin hiánya pl. képes ilyesmit okozni.

Ha kiváncsi vagy könyvcímekre, írj :-)

Jobbulást!

2012. okt. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!