Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudok megfázni holnapra? PLS

Hogy tudok megfázni holnapra? PLS

Figyelt kérdés
Vagy torokfájás... Értelmes válaszokat! Nem kell hülye válasz.. Hhideg vízen kivül, valami bevált módszer? pls
2012. okt. 25. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Izzadj meg bent a melegben. Majd menj ki a hidegre. Ott futkoss kicsit. Majd menj be és igyál hideg vizet. Nem próbáltam, de sztem ez nem valami egészséges, sztem biztosan megfáznál. De az egészség mindennél többet ér ezért lebeszélnélek erről. Ha suliba nem akarsz menni annak van egyéb módja is.
2012. okt. 25. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aludj kint éjszaka, te idióta. Akkor tuti jól megfázol. De tudod, ha holnap dogád lesz és nem akarod megírni,akkor egyszerűbben is el tudsz lógni. Mond azt az orvosnak,hogy hánytál és hasmenésed volt és kiír egy napra.
2012. okt. 25. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazi megfázás kell természetes úton?

Mert ha nem akkor a jól bevált krétaevés. Ami nekem pont nem ment mert túl egészséges vagyok . De a legjobb a színes kréta . Vagy vegyél be 7 c-vitamint.

2012. okt. 25. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak "aludj el", de feltételezem anyukád kirángat az ágyból. Én ilyenkor azt csináltam, hogy elmentem dokihoz, és még odafele úton nagyokat és mélyeket lélegeztem szájon át, mire a dokihoz értem, már garantáltan piros volt a torkom, ami utána általában megfázáshoz vezetett. De én sem javaslom.
2012. okt. 25. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nem akartam megírni egy dogát (egyszer-egyszer), anyukámmal megbeszéltem, hogy ez most tényleg nem fog menni, és akkor kiírt ő egy napra. Évente 1-2szer csinálom ezt.. de ha semmiképp sem akarsz menni, mondd a dokinak, hogy ment a hasad, azt nem tudja bizonyítani. Ha anyudnak is hazudni akarsz, akkor neki is mondd, hogy éjszaka pl. hánytál..
2012. okt. 25. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Amugy, az beválik, hogyha jéghideg(!) vizet iszomm xD és az ablakban ülök, vizes hajjal?
2012. okt. 25. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ment a hasa nem jó trükk, tőlem egyszer kértek székletmintát :D

Jah jó trükk, kapsz mellé egy tüdőgyulladást vagy valami más gyulladást aztán belehalsz. Inkább kérd meg anyukádat írjon ki.

2012. okt. 25. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Ugysem ír ki :'D....
2012. okt. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!