Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még itt valaki combig...

Van még itt valaki combig gipszben?

Figyelt kérdés

Elég nehézkes a mozgás és a mindennapi egyszerű lét is. 4hét fekvő és 6 hét járógipszet említett a doktornő.

26/L

2012. okt. 25. 14:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én a szurit jobban utáltam, mint a gipszet.
2012. nov. 2. 10:31
 22/25 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled ha az nem lenne talán még élvezném is :)
2012. nov. 2. 12:06
 23/25 Timerke válasza:
Nekem a sípcsontom alja tört el és még a WC-re se tudok ráülni.Ja és fürdés helyett egy darabig használj intim testtájtörlőt. :D
2013. márc. 13. 09:12
 24/25 anonim ***** válasza:

09:12

Én sem tudtam vécézni sem a combig érő fekvőgipszemben. Ágytálazni kellett. Téged is? :S

A nap 24 órájában ágyhoz kötve lenni elég rossz. Hogy viseled el, nem unatkozol?

2013. márc. 13. 11:15
 25/25 A kérdező kommentje:
Rettenetesen unalmas volt. Soha ennyi filmet nem néztem meg olvastam mint akkor. Nagy kínszenvedések árán de mindig kibotorkáltam a WC-re de kétszer is meg kellett gondolni mennyit iszom... Volt ott egy sámli amire mindig feltettem a lábam. Veled mi történt?
2013. márc. 18. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!