Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még itt valaki combig...

Van még itt valaki combig gipszben?

Figyelt kérdés

Elég nehézkes a mozgás és a mindennapi egyszerű lét is. 4hét fekvő és 6 hét járógipszet említett a doktornő.

26/L

2012. okt. 25. 14:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szólj, ha bármiben tudok segíteni! Ha csak beszélgetni szeretnél, akkor keress privátban.
2012. okt. 25. 20:36
 2/25 A kérdező kommentje:
Köszike jelentkezni fogok :)
2012. okt. 26. 15:19
 3/25 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is kb ennyi időre volt gipszben a lában, ha kell valami tipp tanács, akkor engem is kereshetsz.

2012. okt. 26. 22:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Na végre sikerült szereznem így másfél hét után egy mankót. Így mostmár legalább a lakásban könnyebb lesz közlekedni. A fürdés még nem nagyon megy segítség kell, van valami tippetek?
2012. okt. 27. 09:32
 5/25 anonim ***** válasza:

Zuhanyzó vagy kád van otthon?

Amúgy remélem az az egy mankó valójában kettő. :)

2012. okt. 27. 10:43
 6/25 A kérdező kommentje:
Természetesen egy pár :) Tusolónk van, kerestem videókat a neten így már talán könnyebb lesz. Tudom még korai de szerintetek érdemes a könnyített gipszet választani? Mégiscsak a teljes lábamon lesz.
2012. okt. 28. 08:39
 7/25 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyibe kerül, mert ha minden igaz, a TB nem támogatja. Ráadásul a doki véleménye is számítani fog, hogy mikortól választhatod, mert rögzítés szempontjából az gyengébb.

Viszont mindkettőre lehet rajzolni, szóval a kreatív haverjaid elég nagy teret kapnak most. :)

Amúgy mid törött el?

2012. okt. 28. 09:55
 8/25 A kérdező kommentje:
hát jobb lábam van combtőig gipszben egy baleset miatt. kb 8hét van még ebből 6járógipsz. Ezért szeretnék könnyített gipszet legalább egy kis időre vagy a végére.
2012. okt. 28. 13:20
 9/25 anonim ***** válasza:
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked! Ha jól sejtem hirtelen sok szabadidőd lett. Mivel töltöd mostanában a napjaidat? Előkerültek a rég el nem olvasott könyvek?
2012. okt. 28. 15:00
 10/25 A kérdező kommentje:

szabadidőm az van bőven. Tv és a net köti le időmet, ezer éve hanyagolt filmek :) meg néha barátok átjönnek így nem annyira unalmas.Hiányzik a mozgás még szerencse hogy vacak az idő. Te voltál hasonló helyzetben vagy valaki

?

2012. okt. 28. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!