Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még itt valaki combig...

Van még itt valaki combig gipszben?

Figyelt kérdés

Elég nehézkes a mozgás és a mindennapi egyszerű lét is. 4hét fekvő és 6 hét járógipszet említett a doktornő.

26/L

2012. okt. 25. 14:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére még nem volt gipszelve semmim. Az egyetlen komolyabbnak mondható sérülésem egy apró porcleválás volt a kezemen a középső ujjamon. És nem, nem azért mert bemutattam valakinek. :) A labda gyorsabban érkezett, mint vártam. :) Arra csak egy gagyi rögzítőt kaptam, amit otthon le is szedtem.

Az egyik barátomnak volt eltörve a bokája. Neki segítettem pár dolgot elintézni. Ő mondjuk járókeretet használt, mert szerinte az stabilabb volt. Te hogyan boldogulsz a mankókkal?

2012. okt. 28. 15:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Próbálom minimálisra csökkenteni mindenféle mozgást. Hónaljmnkó stabilnak tűnik mint a másik. Leginkább ágyban fekszem felpolcolt lábal lassan egész kényelmes pózt is sikerül találnom. Ez lesz még kb 2 hét. utánna jöhet a járó remélhetőleg a könnyített bár nem lesz olcsó...
2012. okt. 28. 16:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudok szerezni 20%-kal olcsóbban. Merrefelé laksz?
2012. okt. 28. 17:14
 14/25 tony25 válasza:
ki vannak a kormeid festve?:D
2012. okt. 28. 23:03
 15/25 A kérdező kommentje:
elég ramatyul néznek ki de ma átjön egy barátnőm és segít megcsinálni, meg elmegy bevásárolni pár női dolgot
2012. okt. 29. 07:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Megvolt az első picike séta bár eléggé fájdalmas volt a mozgás de nagyon hiányzott a friss levegő. Tudom fekvőgipsz és nem kellett volna de már nembírtam a tétlenséget.
2012. okt. 30. 15:23
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerezz magadnak egy pasit, aki szépen megcsinálja neked ezt a gipszet, mert már unom, hogy folyton a kamu kérdéseiddel van tele minden!

Inkább regisztrálj egy társkeresőbe, és írd ki, hogy olyan srácot keresel akit ez érdekel, és máris egyszerűbb lesz a dolog. Persze csak ha fel mered vállalni az arcodat.

2012. okt. 30. 16:51
 18/25 A kérdező kommentje:
Hiszem ehhez pont semmi közöd de ez most valós és nekem fáj te meg keress magadnak valakit akit lehet beszélgetni. További szép napot.
2012. nov. 1. 13:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Szurikat hogy bírod a hasadba?
2012. nov. 2. 09:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát lassan úgy nézek ki mint akit jól hasbavágtak :)amúgy meg lehet szokni. Van ilyen lidokainos sprém azt fújok rá előtte kicsit.
2012. nov. 2. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!