Van még itt valaki combig gipszben?
Elég nehézkes a mozgás és a mindennapi egyszerű lét is. 4hét fekvő és 6 hét járógipszet említett a doktornő.
26/L
Nekem szerencsére még nem volt gipszelve semmim. Az egyetlen komolyabbnak mondható sérülésem egy apró porcleválás volt a kezemen a középső ujjamon. És nem, nem azért mert bemutattam valakinek. :) A labda gyorsabban érkezett, mint vártam. :) Arra csak egy gagyi rögzítőt kaptam, amit otthon le is szedtem.
Az egyik barátomnak volt eltörve a bokája. Neki segítettem pár dolgot elintézni. Ő mondjuk járókeretet használt, mert szerinte az stabilabb volt. Te hogyan boldogulsz a mankókkal?
Szerezz magadnak egy pasit, aki szépen megcsinálja neked ezt a gipszet, mert már unom, hogy folyton a kamu kérdéseiddel van tele minden!
Inkább regisztrálj egy társkeresőbe, és írd ki, hogy olyan srácot keresel akit ez érdekel, és máris egyszerűbb lesz a dolog. Persze csak ha fel mered vállalni az arcodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!