Ha átoperáltatom magamat lehet gyerekem?
Lány vagyok és régóta transzexuális (úgy érzem magamat mint egy fiú)
Ha átoperáltatnám magamat férfivé, csinálhatnék gyereket?
Persze, és operálnak neked működő heréket is?!?
Vagy csak provokálni akarsz, vagy nagyon-nagyon buta vagy!
Szerintem te nagyon unatkozol...
Ès nemhiszem,hogy neked lenne annyi pénzed a mütétekre,plusz a folyamatos hormongyógyszerek költségére...
2. a pszichológiai teszten is átkell ess,tehát ez nem olyan,hogy fogom magam aztán holnap férfi leszek,vagy nö...
Ha fiatal vagy,akkor viszont lehetséges,hogy ez átmeneti állapot (jobbik esetben)....
Nem,nem lehet gyereked sehogysem,mivel te belülröl ugyanúgy NÖ maradsz,nincs mühere,semmi ilyesmi...
A hormon majd csak a szörösödésben segít,a hangszálad mélyülésében....stb.
A Cher-nek is a LÀNYA férfi lett: [link]
így néz ki.... gondoldd át nagyon!!! Szerintem undorító...
Ès tudom,hogy manapság "elfogadott" ilyen útra térni,de ez akkor sem normális...
Utolsó: az illető nem azt kérdezte, hogy te undorítónak találod-e. Azt sem tudhatod, van-e pénze, és "unalomból" kérdez-e ilyesmit.
Nem csinálhatnál gyereket, mert nem lesz spermád.
Mit reggeliztél kedves utolsó ,medve sajtot,hogy itt brummogsz?
Mint ahogy már leírtuk elötte,nem lehet gyereke,jó,hogy itt OFFolsz,és még 10edjére leírod,hogy nem lehet gyereke...
vagy csak velem szeretnél kötekedni?
Hmmm...
"Azt sem tudhatod, van-e pénze"--- nem tudom,azt írtam,hogy:
Ès NEM HISZEM,hogy neked lenne annyi pénzed a mütétekre,plusz a folyamatos hormongyógyszerek költségére...
"hogy te undorítónak találod-e" ------ A Cher-nek is a LÀNYA férfi lett:így néz ki.... Szerintem undorító...
Most,hogyha azthiszed,hogy én ezekkel a válaszokkal
1. hülyeséget beszélek
2. nem segíteni szerettem volna
akkor szerintem neked üldözési mániád van...
A kérdésre szerintem megtalálod a választ is a leírtaimban,tehát a többi csak hozzátevöleg tettem hozzá....Akinek ennyire szem szúrt,attól mélységesen megalázkodom....
Hagy írjam már le a véleményemet, mert nem az idöjárásról beszéltem,hanem ebben a témában hozzászóltam,hülyeséget nem írtam,amikat írtam az mind-mind segítség volt..
Hogy nincs pénze,azt ugye abból gondoltam,hogy azt írja Ö még LÀNY,úgyérzi magát mint egy fiú...nah most,nem NÖT írt,nem is FÈRFIT.... akkor gondolom,hogy még fiatal,tehát nem magát tartja el....vagy Te finanszíroznád a gyereked átoperáltatását?
Igen is tudom,hogy vannak ilyen emberek,akik ezt megteszik,de valahogy mégis megbánták....
Engem nem zavarnak az ilyen emberek,de viszont nem is rajongok a fiatalok fellángolásaikból való "bakikért"...
Igenis szeretném,ha a mai NÖK gyermeket szülnének...és nemcsak fehér kiskutyával rohangálnának a NÖK,
az utca másik oldalán pedig az átoperáltatott Nök-férfiként,férfiak-nöként sétálnának adoptált fekete,kínai gyerekekkel....Mert ez most olyan "DIVAT" lett...
Ès lehet mert manapság ez annyira elfogadott tény,ezért lesz egy tök átlagos kislányból,"holnap" átoperáltatott "FÈRFI"....Ès majd pont ilyenek nyavalyoknak ezért,mint a kedves elöttem szóló,
de kommentbe NEM meri,csak engem blamálni.... :)
Akik viszont az elöttem lévöket lepontozták,minthogy :
"nem,mert attól,hogy farkat operálnának,nem lenne heréd,ami a spermiumokat termelné..."---
halkan kérdezem,MIÈRT kell lepontozni a helyes válaszokat?
Ki ez a zseni????
Tehát már azzal is baj van,aki a kédésre válaszol,azzal is aki más lényeges részletet leír....
Ez egy kicsit hosszú lett,köszi aki elolvasta...és ne vegye senki szemályeskedésnek amiket leírtam,ezek mind-mind csak példák voltak,az ilyen kötekedöknek,mint az elözö...(bocs a rövid ö,ü betükért,de nem magyar a billentyüzetem,tehát tudnék helyesen írni...:) )
Igen, segítenék mindenben a gyerekemnek.
Nem találom undorítónak.
Segítségnek sem találom, amit leírtál. Szerintem demagóg a "mai nők szüljenek" szöveged, de természetesen jogod van a véleményedhez.
Brummogni nem brummogtam, tényszerűen írtam, veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!