Rivotrilt akar felirni az orvosom, de tul sok rosszat olvastam rola es felek elkezdeni szedni. Mit tegyek? Bovebben lent!
Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok es epilepszias is. Valamikor a panik hozza ki az epilepszias rosszulletet valamikor forditva. Nem tudom hogy neurologushoz forduljak vagy inkabb piszichiaterhez? Tapasztalatok, velemenyek?2012. okt. 22. 10:58
1/5 anonim válasza:
ha ő írja fel, akkor szedjed, de csak annyit amennyit kell. ne akarjál mindenkinél okosabb lenni.
2/5 anonim válasza:
hát ha rám hallgatsz, akkor a pszichiátereket messziről elkerülöd.
normál esetben azt mondanám (saját tapasztalatból), hogy ne kezdj el rivotrilt szedni, de mivel epilepsziás vagy, ezért nem tudom milyen gyógyszerek állnak még rendelkezésre a betegséged kordában tartására.
lényeg, hogy szerintem neurológushoz menj inkább. mondom, szerintem. szorongásos bajaid az alap betegségedtől is lehetnek, nem?
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 'utolso', nekem is az az erzesem hogy az epilepsziambol fakad a panikom. Szerintem ha nem ereznem magam sohasem rosszul megsem fordulna a fejembe hogy rosszul lehetek, tehat talan semmifele panik nem jelentkezne. Az orvos akihez megyek holnap neurologus es pszichiater is egyben, bar azt mondta inkabb az utobbival foglalkozik. A rivotrilt azert akarna felirni mert epilepszias gyogyszer is. Meglatom hany mgt is akarna irni, nem szeretnek raszokni semmilyen gyogyszerre.
2012. okt. 23. 18:29
4/5 anonim válasza:
tudom, azért írtam, hogy ezen a szeren kívül nem tudom még mi mást szoktak adni epilepsziára.
igazából annyit tudok szívből tanácsolni, hogy ne lépd át az orvos által javasolt mennyiséget.
szorítok érted! remélem jó orvost találtál!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a jokivansagot! Nos ma meglatom majd mit mondom az orvos. Amikor felhivtam eloszor ajalt egy masik neurologust, de amikor megemlitettem neki hogy van nemi panikom azt javasolta probaljuk ki ezt a gyogyszert es ha nem valik be akkor menjek el a masikhoz.Sok mulik az rovoson, mennyire is vesz majd komolyan. Eddig sajnos ilyen teren nem a legjobbakba botlottam bele. Majd irok helyzetjelentest!
2012. okt. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!