Egy mozgássérült betegnek aki toloszékben van annak honnan van pénze autóra akár nivósra is meg különleges élményekre amiket a tévében mutogatnak?
Nem vagyok mozgássérült, de... "Sokszor látom a mozgássérült helyen luxus autók állnak igazolvánnyal."
Mert boldog-boldogtalan tud feketén szerezni igazolványt, a TV-s különleges élményeket meg inkább a TV szervezi és fizeti. Nem tudom, ha az utcán megyek nem szoktam azt látni, hogy olyan jó anyagi helyzetben lennének a mozgássérültek, konkrétan leginkább hajléktalanokat látok, BKV-n ritkán, mert az külön művészet, hogyan jutnak fel rá.
Ez micsoda diszkriminativ kerdes?
Attol, hogy mozgasserult, me'g lehet cegvezeto, uzletember, tudos, muvesz stb. A fogyatekos emberek egyes esetekben sokkal nagyobb a motivaciojuk, mint az egeszsegeseknek.
Engem 6x mutottek a szivemmel, jarni alig tudok, megis letettem a doktorit, es jelenleg programozokent dolgozom. Mikor uj lakast vettem, minden szomszed bamult, hogy "ennek a szerencsetlen nyomoreknak mibol telik lakasra". Nagyon jol esett...
Egy kerekesszékes ember is dolgozhat, lehet jó fizetése, illetve lebénulhat valaki mondjuk 30 évnyi kemény munkával a háta mögött. Illetve sajnos sok a csaló, akik megvették az igazolványt.
A cikkvégét nézzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!