Ekcémának milyen tünetei vannak és meddig tartanak?
Találtam egy bizonyos oldalt, lehet hallottál is róla: GOOGLE.
Érdemes beírnod egy-egy keresett szót és hihetetlen mennyiségű információhoz hozzájuthatsz orvosok, szakemberek tolmácsolásával. Persze ha érdekel, mit mondanak ők.
pl: [link]
Az ekcémát észreveszed, mert nem lehet nem észrevenni!
Először hólyagos a bőrfelület, és nagyon viszket, aztán a hólyagok kifakadnak, vagy eltűnnek, marad a piros, hámló, száraz felület, ami szintén szörnyen viszket, bereped, és fáj is.
Én sajnos ekcémás voltam egészen kicsi koromtól, mióta az eszemet tudom.
A tenyeremen, és a talpamon, és olyan súlyosan, hogy mondjuk fogni sem tudtam rendesen, ha kijött a kezemen, tiszta dagadt, hólyagos volt, és nagyon fájt.
Állítólag gyógyíthatatlan, és örökre ekcémás maradsz, de ezt tapasztalatból mondom, hogy nem igaz!
Más okok miatt mentem pszichológushoz, nem részletezném, de nyilván beszéltünk a gyerekkoromról is, és ahogy azt a stresszt, amiben akkor éltem lelkileg feldogoztam, ELTŰNT az ekcémám!
Ez komoly, 5 éve semmi de semmi nem jött elő, egy folt se, egy hólyag se, semmi!
Én biztos vagyok benne, hogy jó nagy százalékban lelki okai vannak, ez az én esetemben 100%-ban így van.
Nagyon kellemetlen betegség, de nem fertőző, és olyan feltűnő, hogy csak az nem veszi észre, aki vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!