Kiszáradással mennyi ideig tartanak kórházban egy embert? És hogy lehet egyáltalán kiszáradni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 14:59
1/5 Tinker Bell válasza:
Ez függ a kiszáradás mértékétől.
Nagyon könnyen el lehet erre az állapotra jutni. Ha hányós-hasmenéses vírust kapsz el, akkor nagy a kiszáradásra a valószínűség. Ezért mondja azt mindenki, ha ilyen betegségben szenvedsz igyál sok folyadékot, hogy pótold az elvesztett nedvességet a szervezetedből.
2/5 anonim válasza:
Öregek könnyen kiszáradnak már attól is, ha nem isznak,és általában erre nem figyelnek oda.
Egyébként hányás, hasmenés a leggyakoribb ok.
3/5 tetris válasza:
Az öregek általában nem is érzik, hogy ki vannak száradva, ezért nem is isznak eleget. Ha ez megtörténik, akkor infúzióra teszik az illetőt, és addig kapja, amíg jobban nem lesz. Ha "csak" emiatt került kórházba, akkor 2-3 nap alatt rendbejön.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. febr. 27. 16:38
5/5 anonim válasza:
Én egyszer jutottam a kórházig egy elég komoly hányós-hasmenéses vírus miatt, hiába ittam bármit, azonnal kijött belőlem, úgyhogy be kellett mennem az ügyeletre, ahol adtak 2 palack Salzol infúziót és pár óra múlva haza is engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!