Mit tegyek? Nem szeretnék kiszáradni!
Tegnap este rám jött a hasmenés,de nagyon durván. Éjjel hánytam is,sokszor. Félóránként megyek wc-re, hányni már nem hányok,de a hasam még mindig nagyon megy. Vettem már be smecta-t, bolus adsringens-t, de semmi nem marad meg bennem. Igyekszem sokat inni,de amint leér,már "távozik is".
Mostanra ott tartok, hogy inkább nem iszom semmit, mert elképesztően fáj,amikor távozik a vízszerű széklet. Csíp.
Nem kívánok semmit,nem vagyok éhes. Anyám folyton húslevessel akar megetetni,de amint ránézek,elfog a hányinger. Mit javasoltok? Meddig tart ez?
Sós krumpli, keksz inkább. Inni viszont muszáj.
Papír helyett inkább mosd meg, és kenegesd valamilyen krémmel.
Ha nem múlik holnapig, akkor orvos, ha súlyosbodik, akkor ügyelet
Ha nem múlik el mindenképpen menj el orvoshoz valami komolyabb gyógyszerért, ezen felül addig is gyógyszertár, és kérj tanácsot a gyógyszertárostól valami erősebb hasfogóra!
Inni viszont mindenképpen igyál nagyon sokat, nem számít ha kijön! Langyos teát mézzel, citrommal, ne szörpöt, és egyéb cukros semmit... egyél hozzá egy két szem kekszet is!
Húsleves helyett sós főtt krumpli lenne a legjobb, meg le kéne gyűrnöd némi vizet mellé, kezdd először kevéssel (csak pár falat), aztán egyre többet.
Ha holnapig nem múlik el, orvos, ha javul, patika, és ruházz be egy normaflore-ra, csodákra képes.
Köszi a válaszokat, holnap mindenképp elmegyek az orvoshoz!
Esetleg rizst ehetek? Azt szeretem,szerintem meg tudnám enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!