Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Műlábbal lehet teljes életet...

Műlábbal lehet teljes életet élni?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert műlábam van, hanem mert kíváncsi vagyok.

2012. okt. 11. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Lásd Erőss Zsolt, még így is hegyet mászik.
2012. okt. 11. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, csak nehéz elfogadnod magad, az néha nagyon nehéz
2012. okt. 11. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet. Pl. keress rá Aimee Mullins-ra.
2012. okt. 11. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen. A házban lakik egy nő, az egyik lába mű. Mivel hosszúnadrágot hord mindig, nem is venni észre, hogy nem igazi az egyik lába, még a járása is tökéletes. Tehát lehet.
2012. okt. 11. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
mi az, hogy teljes élet. Ha olyan dolgokat akarsz csinálni, amiket műlábbal semmiképpen sem lehet, pl. zongorázni mezítláb, akkor nem, ha meg olyan dolgokat akarsz, amiket műlábbal is meg lehet oldani, akkor lehet. Valószínűleg tényleg az benne a nehéz, hogy tragédiaként éli meg, akivel ilyen történik, és megrendül az önértékelése. Például a párválasztási esélyekben meg ilyenekben mindenképpen.
2012. okt. 11. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is műlábbal élek. Van, amikor nehéz így. És van olyan szitu, ami még nehezebb, például a strand, uszoda.

Egyébként én még szoknyát is felveszek műlábbal.

2012. okt. 22. 03:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt Kérdező! Miért ne lehetne? Én is lassan 2 éve élek így.Igaz néhány dologról le kellett mondanom,mint pl a motorozás,de ugyanúgy élek mint előtte.Focizok,biciklizek,autót vezetek.Inkább az emberekkel van baj,ahogy rád néznek,de ez az ő hibájuk...nem mi vagyunk kevesebbek azzal,hogy hiányzik egy lábunk,hanem nekik hiányzik egy kis IQ :)))
2014. ápr. 30. 07:20
 8/9 anonim válasza:
100%
Sajnos én is elvesztettem a lábam, térd feletti amputáció történt, tudok mankóval közlekedni, csak az a baj hogy olyan lábat kaptam ami, nem az én méreretem! És erre az orvosi műszerész, azzal befogta a számát hogy a csonk még össze fog menni. Most januárban csináltatok egy másikat, hátha az jobb lesz!
2021. jan. 10. 22:04
 9/9 Mészáros Csaba () ***** válasza:
Persze hogy lehet! Bizonyos szempontból érdekesebb is, tele kihívásokkal. :)
2021. febr. 8. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!