Lehet, hogy discalculiás vagyok. Fordulhatok vele háziorvoshoz? 14/L
Próbáld átnézni ezt az oldalt:
Ha tudsz írni egy 3-as dolgozatot, akkor nem lehet ez a bajod. Középiskolában és is sok 3-ast kaptam matekból mégis fizikus szakon kötöttem ki az egyetemen, mert amikor valamit ki kellett számolni aminek gyakorlati hasznát láttam az mindig ment a matek példák meg nem. Most már utólag viszont már látom azoknak is hasznát.
Egyszerűen tanulj többet és gyakorolj. A metamatika tudás nem egy veleszületett statikus képesség, hanem lehet fejleszteni.
Ha tényleg ennyire bánt, akkor nem elégedj meg azzal, hogy összekaparod a házifeladatot, hanem oldj több példát is abban a témakörben. A feladatok valójában arra valók, hogy megértsd miért úgy van. Ha érted magát a folyamatot, akkor már mindegy milyen nehéz dolgozatot tesznek eléd meg kell tudnod írni ötösre. Ha csak bemagolsz pár megoldást, de nem érted miről van szó, akkor ha a feladat akár a legkevesebbet is vátltozik nem fogsz vele tudni mit kezdeni.
Szóval ne azzal törődj, hogy mindig kijöjjön a helyes eredmény, hanem arra koncentrálj, hogy miért annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!