Mennyek el háziorvoshoz az alábbi bajom miatt, vagy úgyis azt mondaná, hogy "semmi gond fiam, csak sokat ettél"?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt ötször voltam wcn "nagy ügy" miatt, tegnap kétszer, és ma is már voltam másfélszer.. Az állag normális, mennyiség meg változatos. Érdemes elmennem háziorvoshoz?2012. aug. 31. 13:36
3/5 anonim válasza:
majd ha hosszabb ideig tart, akkor esetleg érdemes, de 1-2 nap után még nem.. egyél székletfogó dolgokat.. amik sajnos nem tudom mik :C
4/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, 18/F
2012. aug. 31. 13:57
5/5 anonim válasza:
A férfiaknál sokkal gyorsabb az anyagcsere, ezért van h minden étkezés után menniük kell üríteni... (általában)
Ezen ne aggódj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!