A léböjtkúrák mennyire veszélyesek?
A léböjt kúrák általában 100%-os gyümölcs és zöldséglevekre épülnek, max 1 hétig tarthatók és a tea és ásványvíz csak kiegészítés.
Így nem annyira veszélyes, mert a szükséges vitaminokat beviszed. A vízböjt pedig hülyeség, aki így kerül kórházba, az meg is érdemli...
1. válaszolónak: kedves, h leugatsz, amikor egy szóval sem említettem, hogy ki akarom próbálni a legveszélyesebb böjtkúrákat, a kérdés csupán elméleti.
Tudom, h sok gyümi, zöldségleves léböjt van, ezeket alkalmaztam néhányszor, és elégedett voltam az eredménnyel.Ezek után is maradok annál a módszernél, ami eddig bevált, a smia víz, üres tea változat nekem nagyon radikálisnak tűnik, de ettől függetlenül érdekelt, h biztonságos-e, v amolyan 'önkéntes kórházba vonulás'.Van pl. ez a juharszirup kúra.(nem a neera-ra gondolok, amiben elvileg minden létfontosságú anyag benne van) hanem a szimpla juharszirupra.Annyian áradzoznak erről, pedig igencsak keménynek és tápanyagmentesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!