Veszélyesek az anyajegyek?
Figyelt kérdés
2007. jún. 3. 21:02
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy alapban nem, de ha rendszeresen érik külső hatások és sérül, pl. borotválkozással, vagy dörzsölődik, vagy gyakran leég, akkor már lehet belőle baj.
2/6 anonim válasza:
Kellő odafigyelés mellett nem veszélyesek, de amint nőni kezdenek, vagy elváltoznak, meg kell mutatni bőrgyógyásznak!
3/6 anonim válasza:
Ha megsérül,vagy ha elkezd nagyon növekedni, akkor veszélyes lehet. Menj el orvoshoz, nézesd meg (a hátadon is!)
Ha nem teszik, és az orvos is bólint, simán leszedik.
4/6 anonim válasza:
Nekem a testemen nagyon sok anyajegy van. a fejemen is :| ott elég nagyok,de a dokinő 1et vett le a fejemről,meg egy nagyon picikét a vállamról,aminek a helye nagyon csúnyán behegesedett.:@ :S Amúgy nem veszélyes,de nagyon vigyázni kell rájuk,nem szabad nagyon sokat,erős napfényben lenni.
14/L
5/6 anonim válasza:
Ha megsérül akkor lehet veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!