A lent belinkelt két eszköz közül, melyik vércukormérőt találjátok jobbnak?
Ezt a két készüléket néztem ki.
és
Melyiket találjátok jobbnak? Mi az, amit szem előtt kell tartani vásárláskor? Tudom, hogy volt már ez a kérdés, de ez a konkrét két készülék kiemelten érdekelne, hogy milyennek találjátok, és esetleg van e tapasztalata valakinek róla.
Köszönöm előre is a válaszaitokat. :)
Pisti.
Köszönöm a gyors válaszokat. :)
Nem tudom kiíratni, mert hála Istennek csupán megelőzés céljára szeretnék venni egyet.
Mik azok a dolgok, amiket érdemes szem előtt tartani a vásárláskor? Például ezt a Dcont leírásában találtam: "hitelesítés: Ideál Teszt csíkhoz". Mit takar ez? Csak ezzel a fajta tesztcsíkkal ad hiteles eredményt?
vagy például ez: "kódolás: univerzális kód (nincs kóddugó, vagy kódkártya)" és ez: "interfész: infravörös interfész"
A többit nagyjából tudom hova tenni, ezek viszont nem világos dolgok.
Kódolás, a régiekben van kódkártya, így az adott dobozhoz adott kód jár, így pontosabb az eredmény. Gondolom most már fejlesztettek valamit.
Infra meg van rajta, ha megveszel hozzá egy USB eszközt, akkor neten tudod vezetni eredményeket, de az neked nem szükséges :)
Igen, ebből a kettőből a Dcont a jobb.
Azért a helyedben megnéznék egy Omron-t is.
köszönöm nektek a segítségeteket. A Dcont nyert, meg is rendelem még ma.
szép estét nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!