Használ valaki PalmLab vércukormérőt?
Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem egyet, és mellé hozzá valónak írt tesztcsíkokat is. Viszont a tesztcsíkok dobozán más a kód. A mérő 243-ast kér, a csíkok pedig 1243-asok.
Használhatom-e ettől függetlenül? Vagy inkább szóljak a forgalmazónak, hogy nem jó a csík?
2012. jún. 7. 13:05
1/2 A kérdező kommentje:
Választ eddig ugyan nem kaptam a kérdésemre, de leírom, hátha más is hasonlóan jár.
Nem mertem kibontani a papírdobozt, mert attól féltem, elveszik a cseregarancia. Amikor kinyitottam, volt benne egy kalibráláshoz szükséges chip is. Erre nem számítottam, hiszen nem használtam még ezt a fajta készüléket.
Tehát minden rendben, a csík jó (kalibrálás után rendben működik).
2012. jún. 7. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!