Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit a teendő a kéz inainak...

Mit a teendő a kéz inainak túlterhelése esetén?

Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy ez lehet a probléma, hiszen napi 8 órában ütöm a számítógép billentyűzetét, és mostmár egyre gyakrabban fájnak az ujjaim "töve". Fogalmam sincs, hogy mi ilyenkor a teendő. Ha valakinek van hasonló tapasztalata remélem megosztja velem.köszönöm
2009. aug. 4. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pihentetni kell, csakk akkor gépezzél, ha muszály, és próbáld a kezedet napközben többször kilazitani.
2009. aug. 4. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ismerős. A jobb kezemen a tenyerem élén meg a mutatóujjam be van dagadva hetek óta, hasonló a munkám. Borogatás, amikor csak tudod pihentetés (tudom..ez a legnehezebb) és van egy ilyen Rozmaring krém

[link]

nekem jó szokott lenni. Állítólag az aloe verás krém is jó, olyat nem próbáltam. Jobbulást Neked.

2009. aug. 4. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ínhüvelygyulladásod lehet. Nekem is az van állandóan. A doki először krémet írt rá, meg hogy fáslizzam. Később be is gipszeltette kétszer, majd kb. 4 féle tablettát szedtem rá, aztán fizikoterápia... És semmit sem használt. Persze én szélsőséges eset vagyok, ha neked ez az első eset, akkor tuti rendbe jön egy krémtől is. A Fastum gélt tudom ajánlani.
2009. aug. 4. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, 2. voltam, kedves utánam író megmondanád, milyen gyógyszert kaptál rá? Sajnálom, hogy neked ilyen súlyos lett, nem szeretnék ide jutni én sem, de jó lenne utánajárni.
2009. aug. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!