Mit a teendő a kéz inainak túlterhelése esetén?
Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy ez lehet a probléma, hiszen napi 8 órában ütöm a számítógép billentyűzetét, és mostmár egyre gyakrabban fájnak az ujjaim "töve". Fogalmam sincs, hogy mi ilyenkor a teendő. Ha valakinek van hasonló tapasztalata remélem megosztja velem.köszönöm2009. aug. 4. 10:25
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen pihentetni kell, csakk akkor gépezzél, ha muszály, és próbáld a kezedet napközben többször kilazitani.
2/4 anonim válasza:
Sajnos ismerős. A jobb kezemen a tenyerem élén meg a mutatóujjam be van dagadva hetek óta, hasonló a munkám. Borogatás, amikor csak tudod pihentetés (tudom..ez a legnehezebb) és van egy ilyen Rozmaring krém
nekem jó szokott lenni. Állítólag az aloe verás krém is jó, olyat nem próbáltam. Jobbulást Neked.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ínhüvelygyulladásod lehet. Nekem is az van állandóan. A doki először krémet írt rá, meg hogy fáslizzam. Később be is gipszeltette kétszer, majd kb. 4 féle tablettát szedtem rá, aztán fizikoterápia... És semmit sem használt. Persze én szélsőséges eset vagyok, ha neked ez az első eset, akkor tuti rendbe jön egy krémtől is. A Fastum gélt tudom ajánlani.
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, 2. voltam, kedves utánam író megmondanád, milyen gyógyszert kaptál rá? Sajnálom, hogy neked ilyen súlyos lett, nem szeretnék ide jutni én sem, de jó lenne utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!