Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülmosás mennyire fáj és...

A fülmosás mennyire fáj és mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár perc, egyáltalán nem fájdalmas. Kellemes meleg vízzel csinálják.
2012. szept. 30. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Hát egyéntől függ szerintem.Azért mert nekem már volt,nem emlékszem mennyi idő volt,és nekem nem fájt.De van egy barátnőm és neki nagyon fájt,viszont ő egyáltalán nem tűri jól a fájdalmat.Szóval attól függ te mennyire bírod kb.
2012. szept. 30. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj és néhány perc alat kész van. Ha valakinek fájdalmas volt, akkor annak valószínűleg már eleve fájt valami miatt a füle.
2012. szept. 30. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
szia! pont egy órája jöttem haza a fül-orr-gégészetről. bizony bizony, fülmosás volt. abszolút nem fáj! aki mást mond az bizony hazudik. sőt, mivel fájt is a dugulás mellett, még jól is esett a kellemes test meleg víz.
2013. jún. 24. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is most voltam fülmosáson. :D Sikerült rányomnom a fülzsírt a dobhártyára, egész nap szinte egyáltalán nem funkcionált az egyik fülem. Szörnyű volt így beszélni, és bár nagyon parázok az orvosoktól, nem is majréztam, mikor beültem a váróba, csak segítsenek már rajtam. :D Sokkal rosszabbra számítottam, tulajdonképpen egész kellemes volt a procedúra. Meleg vízzel csinálták, erős dübörgő hangot hallottam és furcsa, zubogó érzéssel jár a dolog, nem fájdalmas, maximum kellemetlen. De nagyon rövid és az érzés, hogy újra hallasz... Remek. :D
2015. máj. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!