Mitől nőhetett meg ennyire az alhasam?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok (166,53) normálisan étkezem, rendszeresen futok, és kézisúlyzózom. Kb. egy hónapja vettem észre, mennyire megnőtt az alhasam. Oldalról szó szerint S alakú a testem, és csak az alhasam domborodik ki, mint egy terhesnek, ugyanolyan. Főleg ha elengedem magam, akkor nagyon durva. (A terhesség kizárva.) Megpróbáltam, hogy egy ideje kevesebbet eszem, hátha csak felfúvódtam, mert rengeteg gyümölcsöt eszem mostanában, de tényleg rengeteget. Viszont nem változott semmit. Most már kezd aggasztani, mi ez... (Egyéb tünet: mintha erősödött volna a szőr is a testemen, de csak egy picit).2012. szept. 29. 19:13
1/7 anonim 

válasza:

azt hiszem,ez PCOS,egyébként nekem is ez a tünetem,hasam,mint egy terhes nőnek,terhesség nálam is kizárva
2/7 A kérdező kommentje:
most eléggé megijedtem ettől, ahogy utánaolvastam...
2012. szept. 29. 19:26
3/7 anonim 

válasza:

de nem biztos hogy az,én hónapok óta küszködöm ezzel a 2 tünettel,már mindenre vizsgáltak,PCOS-en kívül,és neked hájas az alhasad,puha,vagy kemény?
4/7 A kérdező kommentje:
ha ülök, akkor puha és nagyon nagy, sosem volt ilyen hasam, még 2 hónapja sem.. egy pici mindig volt, de ez már durva. viszont ha állok, akkor megtudom fogni, hogy a háj az nagyon pici réteg csak, szóval kemény alatta, és attól nagy... attól dudorodik ki
2012. szept. 29. 19:34
5/7 A kérdező kommentje:
a menstruációm viszont teljesen normális! de ez az alhasi megnövekedés, és a szőr erősödése (mellbimbó körül, és köldök alatt ... bár ezt csak én látom, természetes fénynél, szóval nem durva, de tudom hogy nekem nem ilyen alapból..) nemhiába hívta fel a figyelmem :( félek, hogy ez tényleg az lesz.
2012. szept. 29. 19:43
6/7 anonim 

válasza:

nekem viszont nem normális a menstruációm,mellbimbóm körül és a hasamon sötét szőrszálak vannak,petefészekcisztám van
7/7 anonim 

válasza:

nekem mioma miatt volt olyan hasam, mint 5 hónapos terhesen. gyerekfejnyire nőtt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!