Mitől nőhetett meg az alhasam tájéka?
Figyelt kérdés
Vékony lány vagyok, mindig is az voltam, soha egy deka feleslegem nem volt. 20 éves vagyok. Pár hónapja (max fél-1 éve) vettem észre, hogy az alhasam táján, a szeméremdombon felett kicsivel nem lapos már a hasam, mint régen, hanem kidudorodik, megnőtt ott a hasam, és ez nem múlik. Nem háj, a hasfalam vékony, ezt nőgyógyász is mondta, hanem a hasam van ott kipuffadva. Kicsit érdekes, idősebb nőknél szoktam látni, hogy megnövekedett ott a hasuk, vékony nadrágokon át nagyon átlátszik. Mitől lehet ez? Megnövekedett a húgyhólyagom vagy a méhem? Kissé idegesít, mert a vékonyabb nadrágok nagyon idétlenül állnak ez miatt már, hogy ott nagyobb a hasam.2011. aug. 1. 11:25
1/9 anonim válasza:
Nem vagy felpuffadva vagy megduzzadva? Mármint az oka.. ?
Szerintem a legközelebbi nőgyogyis látogatásodnál felhozhatnád. Gondolom nem vagy terhes... ?
2/9 anonim válasza:
Menj el nôgyógyászhoz ultrahangra ill. gasztroenterológiára is. (Szülés, pláne császár után szokott a méh így megnyúlni.)
3/9 anonim válasza:
Kép kellene, de azt vettem észre h minden szép nőnek egy kicsit ott kiemelkedik oldalnézetből, mintha dagik lennének, de az amúgy szép nekem legalábbis tetszik.
4/9 anonim válasza:
11:33 vagyok. na itt van egy kép, amin egy tök szép csaj van. ilyen neked is ?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem a köldököm alatt van kipuffadva, hanem alatta, közvetlenül a szeméremdombom felett, ahol a húgyhólyag és a méh is van. Egyébként nem fáj, meg semmi, csak kissé furcsa. Fogamzásgátlót szedek 2 éve, bár ez úgy tudom, ezt nem befolyásolja, szülni még nem szültem és tudtommal terhes sem vagyok. :D
2011. aug. 1. 11:45
8/9 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy itt nagyon szigorúan veszik a vizsgálatokat, szinte csak akkor küldenek ultrahangra, ha valaki már halálos beteg, mivel 2-3 hónap várakozási idő van! Gasztroenterológushoz járok, mivel lisztérzékeny vagyok, de legközelebb majd megkérdezem, 1-2 hónap múlva úgyis megyek vissza rutinvizsgálatra.
2011. aug. 1. 12:42
9/9 anonim válasza:
Akkor a nőgyógyász már látta ezt a kidudorodást? Ha nem, én minél hamarabb megnézetném. Lehet, hogy tök természetes és alkati, de - nem akarlak ijesztgetni - lehet valami durva is (sérv, mióma), amit jobb minél hamarabb nyakoncsípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!