12 éves vagyok és 168 cm és 74 kg szerintetek sok vagy fogyjak?
Figyelt kérdés
#bla-bla-bla...
2012. szept. 28. 23:55
1/8 anonim válasza:
Nem túl sokat, valamennyit lehetne szerintem fogyni, de jó magas vagy egyébként 12 évesen.
2/8 anonim válasza:
Sok vagy fogyjak?:) Sok ÉS fogyjál!:)
3/8 anonim válasza:
Fogyj, mert ez sok, de semmiképp se koplalással, inkább mozogj sokat, plusz a cukros ételeket, italokat, fehér lisztes dolgokat pedig mellőzd.
4/8 anonim válasza:
12 évesen sportolj,mozogj és ne fogyókúrázz!
5/8 anonim válasza:
És is kb ennyi kg-vagyok ugyanennyi idősen csak az a cumi hogy én csak 160 cm vagyok.. :$ Nekem többet kéne fogynom mondjuk egy 10 kg neked meg max 5 kg de talán még annyit se... (:
6/8 anonim válasza:
Hát... én most 7,5 hónapos terhesen vagyok 169 cm és 79 kg...
Szerintem fogyhatnál egy kicsit, legfőképp azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. :)
Viszont semmilyen táplálékot ne vonj meg magadtól, mert a fejlődő szervezetednek szüksége van rá, max. tarts mértéket!
Este 6 után ne egyél, és sportolj vmit.
Sok sikert! :)
7/8 anonim válasza:
Honnét veszitek ezt az este 6 után ne egyél-t? És ha du. keltem fel, akkor egész ébrenlétem alatt ne egyek, és reggel éhesen feküdjek le??
8/8 anonim válasza:
12 évesen semmiképp ne koplalj azért hogy fogyj!Azt üzeneted a szervezetednek ezzel hogy raktároznia kell így később nagyon hajlamos leszel az elhízásra.Sok mozgás,torna,nyújtás változatosan.Persze ha jól érzed magad a bőrödben akkor jó és ne a számokat nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!