182 cm magas vagyok és 56 kg a testsúlyom. Ez nagyon kevés a magasságomhoz?
dehogynem tudnál tömeget felszedni:)
Növelkned kell a szénhidrátbevitelt, ja meg gondolom a fehérjebevitel sem elég. 2g fehérje/ testsúlykilogramm és 5-6 g szénhidrát/ testsúlykilogramm naponta. Szóval tömegnövelő étrend kell. Meg osztott heti edzés. Az úszással meg futással csak zsírt égetsz el.
Nyílván való, hogy alul ezsel és nem edzel rendesen.
Az edzéseket rendesen csinálom és jól is megy.
Valószínű, hogy az étkezés nem megfelelő, de nem szoktam éhes lenni, hétköznap általában csak egyszer eszek este amikor hazajövök, mert előtte melózok és még ebédszünetet se szoktam tartani, mert nem igénylem.
Itt van a gond! Zsíroskenyeret felejtsd el. Ahhoz, hogy izmot szedj fel napi 6-7 szer kell étkezni 2-3 óránként. Ahhoz, hogy ilyen gizda legyél persze, hogy nem igényled. Ha viszont 80 kg-os akarsz lenni azért tenni kell, nem napi 1-2 szer enni.
Ezt jól jegyezd meg: A szervezet akkora izomzatot tart fenn amire szüksége van. Csakis akkorát amekkora igénybevétel éri.
Én sem zabálnék magamtól 2-3 óránként, de ha tömeget akarok növelni akkor muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!