Veletek történt már hasonló?
Ma majdenem elájultam (eddig még sosem fordlt elő ez velem) 18 éves vagyok , ma reggel orrfújásnál kicsit véres volt az orrváladékom és a küpetem is (egy kicsit fájt a torkom, valószínüleg sikerült a családtagoktól elkapni) Ennek nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget , mert máskor is volt már ilyen. Aztán iskolából hazafele jövet elkezdett spontán vérezni az orrom , kb 5. perc alatt sikerült elállítanom a közepesen intenzív vérzést. Aztán álltam a buszmegállóban és hirtelen rosszul lettem , elkezdett elsötétülni a világ és ha nem sikerült volna leülni sztem 10 mp múlva elájultam volna. Az ott lévők rögtön megkérdezték,hogy mi a baj , hoztak vizet meg kihívták a mentőt. Mire a mentő kijött már jobban voltam. A kocsiban megvizsgáltak és azt mondták azért van , mert nem bírom a vért , keveset ittam és ettem. Ez igaz is , de ez a helyzet akkor is nagyon ijesztő volt , sosem történt velem még hasonló sem , várható esetleg ez máskor is , ti voltatok már hasonló szituációban?
Kösz a válaszokat!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!