Nőtt már ki vadhús a testeden valahol? Mivel kezelted? Mennyi idő után múlt el?
Figyelt kérdés
Nekem nőtt, kenem ecsetelővel és krémmel amit a bőrgyógyász felírt.Már teljesen lejött, egy napot kihagytam véletlen, és visszanőtt ugyan akkorára.2009. aug. 2. 15:27
1/3 anonim válasza:
1 nap alatt visszanött? Melyik testrésze ez kiváncsi lennék, meg a kenöcsre is. Börgyógyászaton dolgozom lehet tudnék segiteni, de olyat még nem hallottam, hogy 1 nap alatt vissza nött volna valami, ami eltünt kenöcstöl, vagy akkor az nem vashus lehetett, söt vadhust nem kenöccsel szoktunk eltávolítani, ha részletesebben irod akkor lehet tudok valamit kitalálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Írhatok privátba?
2009. aug. 2. 15:41
3/3 anonim válasza:
A vadhúst szerintem sebészi úton lehet hatásosan eltávolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!