Levált a porc a térdkalácsomból? :S
Elestem a lépcsőn, pont térdkalácsra érkeztem, és egy mély árok lett rajta. Ha hozzáérek eléggé fáj, és ha megyek, akkor is érzem, hogy fura. Pár napja vettem észre, hogy kisebb csontdarabok is mozognak a mélyedésben és néha attól egészen távol is.
Műtötték már háromszor a térdem (mindkét térdemen keresztszalag szakadt, egyszer pedig oldalszalag), nem szeretnék egy negyedik műtétet is :(
Ne haragudj, de az orvosok azért vannak, hogy az egészségügyi problémáddal hozzájuk fordulj.
Itt névtelenül senki sem tudja megmondani, hogy mi bajod van. Megoldani pedig még annyira sem fogják.
Ne haragudj kérlek, válaszolni nem tudok, de meg szeretném kérdezni hogy a műtéted után mennyire nyerte vissza a térded az eredeti mobilitását? Tudod-e ugyanúgy használni mint előtte? És mennyi a pihenési idő ami a beavatkozással jár?
Légyszives, ha van rá alkalmad adj egy választ. Köszi.
Szia!
Nekem mindegyik műtétem teljesen jól sikerült, azt mondhatom, hogy szinte ugyanolyanok, mint a sérülések előtt. Persze rendszeres mozgás mellett (naponta 2 órát biciklizem esőben, sárban, hóban, fagyban is, és ez rengeteget segít).
A térdkalácsomból letörött csontdarabkák miatt viszont még mindig nem mentem orvoshoz, pedig nem sokat javult a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!