Már 3 napja szur a szivem, miért?
18 éves vagyok, kb 30kg sulyfelesleg van rajtam, az utobbi napokban eleg sokat idegeskedtem, es mar vagy 3 napja szur a szivem, es rossz a közérzetem, elmenjek orvoshoz lehet nagyobb baj, vagy majd elmulik magatol ha nem fogok idegeskedni ?
Nagyon felek mar gondoltam arra is hogy szivinfarktusom lesz stb... :(
Ez a szívizominfarktus egyik tünete... ha érzel mást is pl.bal végtag fájdalmak,felhas fájdalom,tarkó fájdalom,verejtékezés---akár csak 1-et is érzel ezek közül-most azonnal hívj mentőt vagy keress ügyeletes kardiológiát.
Üdv:Dr.Balázs Norbert Kardiológus-gastroenteorlológus
kedves előttem író. A beteg panaszai között ott vannak a bal végtagokba kisugárzó fájdalom ami KIZÁRÓLAG szívinfarktusra utal. Ez a kezdeti szívinfarktus - tehát a teste olyan mint egy időzített bomba. Bármikor megkezdődhet a kamrafibrilláció és ha nem kap azonnal segítséget megis halhat. Azonnal érdemes ellátogatni egy kardiológiára.
Üdv. Dr.Balázs Norbert Kardiológus-Gastroenteorológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!