Milyen krémet ajánlanátok ekcémára?
Elfogyott a Lidl-s csokis testvajam, ez volt az 1. krém, ami nagyon szépen rendben tartotta az ekcémámat. Szebb, mint amikor szteroidos krémet használtam rá.
Sok illatanyagra allergiás vagyok, így olyan kell, amiben nincs citronellol, linalool, geraniol.. Nagyon nehéz ilyet találni.
A sima shea vaj, kakaóvaj nem jött be, túl zsíros volt és szinte leizzadt a lábamról, összemaszatolta a nadrágomat is.
Szóval valami jól beszívódó, nagyon hidratáló krémre van szükségem. Tudnátok ajánlani valamit?:) Balea márkájút néztem ki most, ilyen 500 ml-es tégelyben van és kb 700 ft, van valakinek tapasztalata róla?
Akkor átmenetileg kend steroiddal (higított Ftorocort).
A hidrofil zsíros állagú, nem értem miért száríthatott.
Aranyoskám, képzeld, volt, hogy 2 hetente jártam a Heim Pálba, mert semmi nem segített, amit az orvos írt fel! Pedig ott aztán tényleg jó orvosok vannak. Persze a szteroid segített, csak annyira elvékonyodott a kézbőröm 1 év alatt, hogy tiszta kék, annyira látszanak az erek. A ráncosodásáról ne is beszéljünk, ha csak a kezemet nézzük, azt is gondolhatnák az emberek, hogy 60 éves vagyok.
És akkor mi lenne, ha az arcomon kéne szteroidos használnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!